HAKKIMIZDA

İçim KAVUKLU

Mütevelli Heyeti ve İcra Komitesi Başkanı

Tangül Çağıner, sadece kendi hayatını evlatlarına adamış bir anne değil, tüm yaşamı boyunca gerek ailesindeki gerekse çevresindeki çocukları çok seven, onları her zaman mutlu görmek isteyen, bunun için de şefkat ve sevgisinin yanında elinden gelen tüm yardımı esirgemeyen bir hanımefendiydi.

Vefatının ardından, isminin onun güzide değerlerinden biri olan çocuk sevgisiyle her daim anılması ve hayırlı bir amaca hizmet eden faaliyetlerle ruhunun şad edilmesi fikri, adeta vasiyeti gibi zihinlerimizde belirdi ve onun adını taşıyan bir vakıf kurulması için çalışmalara başlandı.

İşte bu sürecin sonunda, “Tangül Çağıner Çocuklara Yardım Vakfı”; 13.08.2018 tarihinde Girne Aile Mahkemesi kararıyla tescil edilmiştir. Aynı zamanda Kıbrıs Vakıflar İdaresi tarafından 112/519 kayıt numarası ile Mülhak Vakıf olarak da kaydedilmiştir. Dokuz kişilik Mütevelli Heyeti tarafından teşkil edilen vakfın İcra Komitesi ve Genel Müdürlük organları oluşturularak hızlı bir şekilde çeşitli faaliyetler hayata geçirilmiştir.

Küçük ve büyük ölçekli birçok proje üretip, gönüllülerimizin de katkı ve destekleriyle, yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın her seviyedeki eğitim ve öğrenim hayatlarında en sağlıklı koşullarda, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürerek toplumumuza faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı koyabilmek için çok çalışacağımızın sözünü veriyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.